• Guadalmina GC
  • Guadalmina GC

Guadalmina Golf Resort

• Strandnära • Solsäkert klimat • 36 håls anläggning


Med ett nästintill perfekt läge på Solkusten - Costa del Sol, intill stranden och 36 hål som tillhör hotellet så är det inte konstigt att många golfresenärer söker sig hit. Att klimatet i området runt Malaga & Marbella är mycket solsäkert är heller inget som gör anläggningen mindre attraktiv. I närområdet kryllar det med bra golfbanor för den som vill lägga till och spela på någon ytterligare bana än dem som ingår i paketen. 

Hotellet är uppdelat i tre olika byggnader där alla rum har utsikt antingen mot havet, golfbanorna eller trädgårdarna. Hotellet är placerat mittemellan Marbella och Estepona med närhet till flera restauranger i området.  

Just Costa del Sol området är känt för sin golftäta region och kollar man på de officiella mätningarna så är det faktiskt området med allra flest golfbanor per kvadratkilometer. Det är helt klart att mycket här kretsar kring golfen men självklart finns här även annat att göra. Varför inte planera in ett besök till välkända Gibraltar, vilken är en brittisk koloni. Nere på huvudgatan i Gibraltar kryllar det av brittiska affärer, så som affärskedjor, pubar & banker. Det finns även en hel del shopping. 

Guadalmina South är utmanande för golfare på alla nivåer med inbjudande fairways som slingar sig fram genom ett böljande landskap som kantas av välväxta träd. Guadalmina North slingrar sig nästan intill den södra banan. Av många anses den lite enklare än sin granne. Den är något kortare och mer kuperad och har fler träd mer vattenhinder.  

Detta ingår:
• 7 resp. 4 nätters boende i dubbelrum
• Frukostbuffé
• 5 resp. 3 greenfees ( se golfbanor nedan)


Vid boende i enkelrum, tar du havsutsikt gånger 2. 


Golfshuttle t/r banorna ingår inte. Även om man bor vid banan så måste man ta transfer/taxi till första tee. Ibland kan man önska att gå ut från tee 11 bakom hotellet och kan då gå ut därifrån. Det finns även golfbilar utanför hotellet om man önskar förboka dessa och betala den på plats så hör med oss.

Man kan köpa till transfer t/r boendet till dessa banor (Guadalmina banorna, Atalaya, El Pariso, Santa Clara, Los Naranjos, Rio Real) men det går att köpa till golfbil. Golfbil kostar ca 40 euro per runda, priset kan ändras utom vår kontroll.

Spel på dessa banor ingår

7 nätter: 2x Guadalmina (North/South) + 3x Övriga banor
4 nätter: 2x Guadalmina (North/South) + 1x Övriga banor

Övriga rundor spelas på följande banor: Valle Romano, El Paraiso, Atalaya Old eller Atalaya New, Alcaidesa Links eller Alcaidesa Heathland, Santa Clara. 

FAKTARUTA

Läge: 70 km från Malagas flygplats. Puerto Banus ca 5 km. 90 km till Gibraltar.

Avstånd andra banor:
- La Quinta GC, 1 km.
- El Paraiso GC, 1 km.
- Estepona GC, 2 km.
- La Cala Golf CC, 3 km.
- Los Naranjos GC, 3 km.
- Marbella GCC, 3 km.
- Rio Real GC, 5 km.
- Valderrama GC, 10 km.

Rum: 178 rum fördelat på tre olika byggnader.

Faciliteter: I rummen finns luftkonditionering, säkerhetsskåp, LCD TV och minibar. Badrum med hårtork, Wi-Fi på allmänna ytor. Stor saltvatten pool, pool för barn, mindre butik, parkering. Modernt spa med bl.a. gym, jacuzzi, bastu, turkiskt bad, ”dream showers” och pool.

Golf: Det finns många fina banor i området kring Marbella. Klicka på bilden nedan för att läsa mer om banorna.

Övrigt: Gratis shuttle till klubbhuset ingår ej, det kan dock köpas till och förbetalas. Annars kan ni även boka golfbil för ca 40 Euro ( pris kan ändras utom vår kontroll).