Här kan du läsa mer om golfbanorna på och omkring Guadalmina Golf Resort


** I 3 nätters paketen ingår 2 greenfee på Guadalmina. I 1-veckas paketen ingår förutom 2 greenfee på Guadalmina också 3 greenfee som man får välja att spela på följande banor: Valle Romano, El Paraiso, Atalaya Old eller Atalaya New, Alcaidesa Links eller Alcaidesa Heathland, Santa Clara. 


Vill ni spela någon av rundorna på Los Naranjos eller La Quinta kan det göras mot tillägg. Kontakta oss för kostnad.

Guadalmina North - Slingrar sig nästan intill den södra banan. Av många anses den lite enklare än sin granne. Den är något kortare och mer kuperad och har fler träd mer vattenhinder. Guadalmina floden delar banan från norr till söder.  


Valle Romano GC - Detta är en bana utöver det vanliga. Den anses vara en av de bästa banorna i Spanien & har designats för att kunna stå som värd för de mest prestigefyllda tävlingarna. Utsikten över havet är magnifik och personalens service & anläggningens facilliteter gör detta till ett minne för livet.

Atalaya New GC - bjuder på fantastisk utsikt över Medelhavet & Gibraltar och ses som en av de mest naturliga banorna på kusten. Trots sin ålder så finns det en viss likhet i karaktären med mjukt böljande fairways och stora, snabba greener. Svårigheterna är tydliga och den oförsiktige kan straffas direkt.

Alcaidesa Heatland -  Banan erbjuder spelare en mängd spektakulära vyer över Medelhavet, bergen och dalen. En härlig parkbanan med breda fina fairways och en hel del vattenhinder. Banan är kuperad och vi rekomenderar golfbil. Köps till på plats till bra pris!

Santa Clara - en välskött parkbana designade efter det ursprungliga landskapet. Banan har naturliga vattenhinder strategiskt placerade bunkrar & ondulerade greener. En omtyckt bana.La Quinta GC - Från denna bana har du panoramautsikt över Marbellas golfdal. Här krävs en dag med hög precision från tee för att undvika, träd, vattenhinder och bunkrar längs fairway. Banan går genom förhållandevis kuperad terräng. 

Guadalmina South - En äldre Bana som grundades år 1959. utmanande för golfare på alla nivåer med inbjudande fairways som slingar sig fram genom ett böljande landskap som kantas av välväxta träd. Under början av 2000-talet gick banan genom en omfattande renovering då alla greenerna byggdes om.

El Paraiso GC - Öppnades 1973 och är en av kustens äldsta banor. Designad av den kände golfprofilen Gary Player. Här kan du njuta oavsett nivå på din golf. Under rundan tas du mellan slingrande fairways som delas av med vattendrag, palmer och exotiska djur. 

Atalya Old GC - invigdes år 1968 och ligger mitt emellan Estepona och Marbella. Golfbanan kan upplevas som något enklare och under rundan bjuds du på vackra vyer i skön natur.
Alcaidesa Links - är unik i sitt slag. En av få linksbanor längst Spaniens kust. Banan går utmed den långa stranden. En utmaning i kraftig vind men samtidigt ganska lättspelad utan blåst. Utsikten över medelhavet & Gibraltar klippan är häpnadsväckande. Man kan vid klart väder även se Afrikas kust. 

Los Naranjos GC - Öppnade år 1977 och har sedan dess stått värd för stora tävlingar som Spanish Open. Golfbanan har mottagit många utmärkelser och rankas som en av Spaniens bästa golfbanor. Kännetecknas av breda fairways med välplacerade bunkrar och stora greener.