Titanic Deluxe Belek

• nära hav • nära golf • flera restauranger 

Denna lyxiga resort ligger cirka 30 km från Antalyas flygplats. Resorten har nära till hav, golf och god mat, vilket gör denna resort perfekt för golfare!

Titanic golf Club är belägen mellan Taurusbergen och havet. Golfbanan passar de flesta golfare oavsett handicap. Banan är en 3x9-hålsbana. De extra hålen tillåter dig att välja att spela en full 18-hålig bana eller pröva en av de 3 olika kombinationerna av 9 hål. Varje 9.håliga sektion är unik så du kommer absolut hitta den som passar dig bäst. Sjöar, sanddyner och floder på detta stora område fungerar som några av banans många utmaningar.

Efter en hel dag men golf kan du njuta av pooler, spa och god mat. Det finns flera restauranger, några serverar buffé medans andra har A la carte. De erbjuder även flera barer. 

Exempel på vad som ingår

• 7 nätters boende
• All-inklusive
• 5 greenfees 
 

Ni tar taxi t/r flygplatsen

Kontakta oss för prisuppgifter

Läge: Beläget cirka 30 km från Ataluas flygplats

Rum: Morderna rum med tv,  luftkonditionering och balkong

Faciliteter: inom- och utomhuspooler, äventyrsbad, spa, fitnesscenter, privat strand, wi.fi, gratis parkering, bar, tennisbanor

Golf: Titanic golf Club är belägen mellan Taurusbergen och havet. Golfbanan passar de flesta golfare oavsett handicap. Banan är en 3x9-hålsbana. De extra hålen tillåter dig att välja att spela en full 18-hålig bana eller pröva en av de 3 olika kombinationerna av 9 hål. Varje 9-håliga sektion är unik så du kommer abslut hitta den som pasar dig bäst. Sjöar, sanddyner och floder på detta stora område fungerar som några av banans många utmaningar.