Här kan du läsa om Pestanas Golfbanor

- ni kan välja och mixa bland följande banor.

Gramacho Gramacho

Gramacho ligger intill Pinta. Detta är en otroligt vacker härlig parkbanan i lite lagom kuperad terräng. Pegga upp och blicka ut över de vackra vyerna, oavsett hur ditt spel går så tänk på att njuta av den vackra omgivningen. 

Alto löper längs två dalgångar och har slingrande fairways och ondulerande greener. Här finns ett av Europas längsta par 5 hål, det är hål 16 som är hela 604 meter lång! Golfbanan ligger i utkanten av byn Alvor.

Vila Sol Vila Sol Vila Sol Vila Sol Vila Sol Vila Sol

Vila Sol GC har stått värd för Portuguese Open flera gånger, banan ligger mellan Vilamoura och Quinta do Lago. Banarkitekten Donald Steel har tagit stor hänsyn till de naturliga förutsättningarna och "lyssnat" till landskapets önskemål. Resultatet är en härlig bana av parkkaraktär med pinje, ek, fikon och mandelträd längs relativt smala fairways. En typisk inlandsbana av engelsk modell, som kräver precision i utslagen och som straffar den övermodige. De 27 hålen består av 3 likvärdiga slingor; Prime, Challange och Prestige.

Pinta Pinta

Pinta har stått värd för seniorernas Europatourkval 8 år i rad. Banan har en utmanande layout och en otroligt vacker omgivning, den är ett sant nöje att spela. Vale da Pinta har förtjänat sin plats som en av de bäst utformade golfbanorna i Europa. 

Silves Silves

Silves är byggd i området med samma namn. Banan erbjuder många utmaningar och spektakulära utsikter över Monchique bergen och dalar med palmträd och olivlundar.