HOTEL TIVOLI LAGOS

• Centralt boende • Golfshuttle • Nära till hav/strand • 27 - hålsanläggning

I centrum av Lagos ligger detta 4-stjärniga hotell. Ett charmigt hotell byggt i traditionell portugisisk anda. Hotellet ligger helt centralt och ni har gångavstånd till restauranger och underhållning.

För den som vill ta det lugnt och slappa i inomhus- eller utomhuspoolen så går det alldeles utmärkt. För Berglund Travels kunder erbjuds transfer från hotellet till Palmaresbanan. Denna banan hamnade på plats 26 av Europas bästa banor i Golf Worlds rankning 2011. Och det är en garanterat häftig golfupplevelse. En bana i toppskick och med varierande hål som vart och ett bjuder på fantastiska intryck! En bana som man vill spela om och om igen! 

Palmares fick ett fint betyg av James Mason i PlanetGolfReview.com:

"The members at Augusta National are rightly proud of their course and I would love to play there, but I wouldn’t want to play there for the rest of my life. But I could quite happily spend the rest of my life playing the 27 holes here with these views." 

Man kan i mån av tillgång få spela mer golf efter avslutad första runda. Förfrågan görs på plats.

Detta ingår:

• 7 nätters boende
• frukost
• 5 greenfees på Palmares
• *Golfshuttle till Palmares 09:00-17:30 
*Måste meddelas vid bokning om golfshuttle önskas. Tänk på att oftast funkar bara en gratis transfer antingen dit eller hem. Eftersom deras transfer börjar efter 09.00 så hinner man inte innan första starttid eftersom de har crossover efter 09.30-10.00. Då tar man taxi den sträckan och använder gratis golfshuttle hem. Eller om man startar runt lunch så åker man shuttle dit och betalar egen taxi hem. Ca 15 minuter till banan.

Pris per person

FAKTARUTA

Läge: 7,3 mil från flygplatsen i Faro. Hotellet är centralt beläget i Lagos, nära till stranden, restauranger och shopping.

Rum: Hotellet består av 9 byggnader med totalt 324 rum. Genomgående för hotellet är att det är designat för att spegla klassisk portugisisk stil i blått & vitt.

Faciliteter: inomhuspool, jacuzzi, "hälso"-klubb med massage, ångbastu, bastu och gym. Bordtennis, biljard, pilkastning mm. Under sommartid, shuttle ner till stranden, utomhuspool vid strandområdet, olika vattenaktiviteter.

Golf: Golfen spelas på Onyria Palmares, denna bana hamnade 2011 på plats 26 av Europas 100 bästa banor! En 27 håls anläggning som ligger bara ca 5 min ifrån hotellet. Denna bana har nyligen genomgått en ordentligt renovering och är nu en otroligt läcker bana, kanske en av de bästa på Algarvekusten! Den är designad av Robert Trent Jones II. Banan är av links/parkbana typ. Här spelar du golf i en mycket storslagen miljö. Banan består av 3 stycken 9 håls-slingor där varje slinga har sin egen karaktär. Så beroende av vilka slingor man spelar så blir banan helt annorlunda. Banan har en del kuperade hål.