Robinson Club Quinta da Ria

• Bo på banan • Flera banor • All-Inclusive


Efter någon kilometer på den lilla grusvägen, som leder från den stora vägen ner till Robinson Club är du framme. Anläggningen är byggd intill ett naturreservat och havet ligger bara några hundra meter ifrån hotellbyggnaden.

Ni bor i rymliga rum med golfbanan intill. I huvudbyggnaden ligger restaurangen där det varje dag serveras frukost lunch och middag. Personalen är otroligt gästvänlig och det råder en familjär stämning på hotellet. Det är inte ovanligt att personalen beblandar sig och sätter sig till bords med gästerna under middagarna.  På Robinson Club har man helpension Plus. Det innebär att alla måltider ingår och nästan all dryck. Om ni sätter er i baren på kvällen och tar något att dricka så sätts det upp på rummet och man betalar när man checkar ut. Varje kväll så är det någon form av uppträdande, antingen i baren eller i teatern som ligger strax intill. 

Golfen spelas på de 2 härliga banorna Quinta da Ria och Quinta de Cima.
Här finns bra övningsområde för den som vill träna! En av de stora fördelarna med denna anläggning är att du har nära till allt, ingen bil behövs det är bara att gå mellan hotell och banan! Läs mer om banorna till höger i faktarutan! 

Detta ingår:

• 7 nätters boende
• 5 rundor golf
• All-Inclusive
• Välkomstdrink
• Golfvagn ingår 

 Obs tillkommer en turist-/kommunalskatt. Betalas vid utcheckning på hotellet ca 1€/person/dag.

All inclusive: 
07:30 -11:00 Frukostbuffé 
12:30 - 14:00 Lunchbuffé
15:00 - 17:00 Bistro Line
19:30 - 21:00 Middagsbuffé 

Dryck ingår under hela dagen ( exkl vissa drycker t.ex. champange) 
Tider och innehåll med reservation för ändringar.


All-Inclusive ingår i paketen. Detta innebär fri dryck i baren samt i bufféområdet. (Gäller ej utvalda viner, mousserande viner samt spritdrycker).

Golfresor

FAKTARUTA

Läge: ca 4,5 mil från flygplatsen i Faro, ca 15 min från Tavira.

Rum: 265 rum alla inkl tv, säkerhetsbox, kylförvaring, man bor antingen på markplan med terrass eller en trappa upp med balkong.

Faciliteter: Teater, läkare, WellFit ® Bar, Roby CLUB, buffetrestaurang med en utomhusterrass, en vinkällare, bar, beachvolleyplan, inomhus-och utomhuspooler, fotbollsplan med konstgräs, sportbar, fitness bar, Internet punkt (en extra avgift), Wi-Fi (mot en extra avgift).

Nyhet! Anläggningen har nu en Tapasrestaurang där ni kan äta mot ett tillägg på ca 10 euro/person/måltid. Robinson Club har även en A'la Carté restaurang med rätter mellan 29 - 50 euro/person (exkl. dryck).

Golf: Alldeles utanför intill anläggningen ligger de 2 banorna Quinta da Ria & Quinta da Cima. 2 härligt omväxlande banor med vackra vyer. Quinta da Ria, denna öppna parkbana ligger i naturreservatet Ria Formosa Natural Park och går genom ett flackt landskap vilket gör den lätt att gå. Detta räknas som den lättare banan av de två med bredare fairways, och något lättare greenområden, denna bana ger dock sällsynt vacker utsikt över havet som breder ut sig mot horisonten eller mot de höga bergen i bakgrunden. 5 dammar och flera bunkrar är det som utgör hindret på denna golfbana men som samtidigt förskönar arkitekturen ytterligare.
Quinta de Cima, detta är den något tuffare golfbanan av de två på anläggningen men även denna är en parkbana. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun för att kunna bemästra de svårigheter som du möter på vägen och kan även vara ett bra test för singelhandicaparen. På samma sätt som systerbanan ger den dig fin utsikt.

_____________________