• Exempel på lägenhet
  • Exempel på lägenhet
  • Aroeira I
  • Aroeira I
  • Aroeira II
  • Aroeira II
  • Klubbhuset

Longstay på Aroeira II Apartments i Portugal

 

För dig som vill komma iväg och koppla av i en härligt rofylld miljö så är Aroeira rätt val. Här bor ni i mysiga lägenheter utrustade för att kunna sköta ett självhushåll. Ni bor intill golfbanan Aroeira II, på området finns även ett litet centrum med restaurang, café och butik!


Man spelar golf på 2 fina 18 hålsbanor, Aroeira I och Aroeira II. Här erbjuds man golf med dagsgreenfee, Det brukar inte vara någon trängsel utan oftast är det inga problem att spela 36 hål om dagen, om önskas. I annat fall så kan man ta sig in till byn Caparica bara ca 10-15 min därifrån eller varför inte ett stortstadsbesök till Lissabon 2,5 mil bort!

Detta ingår:

• 28 nätters boende
• Hyrbil
• Obegränsat med golf på vardagar

Välj mellan 6 olika banor, Aroeira l, Aroeira ll, Quinta do Peru, Ribagolfe l, Ribagolfe ll, Santo Estevao

*Tillägg 35€/person/runda för spel på helgdagar. Betalas på plats.

PRISER PER PERSON

Period 28 nätter
2018
Jan - Apr 15 284 kr
Tillägg:
Uppgradering till T.2 lägenhet (2 pers): 1 300 kr per person

FAKTARUTA

Läge: ca 30 km från Lissabons flygplats och 25 km från Lissabon centrum. In till byn Caparica tar det bara ca 10-15 min med bil.

Rum: Här bor ni i lägenheter, det finns olika storlekar på lägenheter från 2-6 pers. Fullutrustade lägenheter som är lämpade för självhushåll.

Facliliteter: 4 tennisbanor, lekplats, shopping-område med restaurang, café, supermarket mm.

Golf: 2 mästerskapsbanor, Aroira I & Aroeira II. Det är ca 2,5 km mellan dessa banor. Under vissa perioder på året så erbjuds gratis shuttle mellan banorna.

Aroeira I är designad av golfbanearkitekten Frank Pennink. Den stora variationen av spelmöjligheter och den täta skogen längs med hålen gör att detta är en bana som man kan spela flera gånger utan att få nog av. Banan stod som värd för Portuguese Open både år 1996 och år 1997, men har också arrangerat flera Ladies Open. Banans par är 72

Aroeira II erbjuder en annan utmaning än Aroeira I. Donald Steel som har stått för designen på denna bana har istället riktat in sig på en något tuffare layout med längre hål och snabba och stora greener som går runt sammanlagt 5 sjöar och många fairwaybunkrar. Banan har 5 olika tees på varje hål, vilket gör den lämplig för spelare på alla nivåer. Golfbanan byggdes i linje med Europatourens rekommendationer för att i framtiden kunna stå värd för stora internationella tävlingar. Aroeira II har redan arrangerat Portugal Ladies Open och haft hand om kvalskolan för damernas Europatour under flertalet år. Banans par är 72.