• Exempel på Country House Standard Room
  • SPA
  • Exempel på Atrium Superior Room

Steigenberger Hotel Treudelberg - Hamburg

Steigenberger Hotel Treudelberg ligger i norra delen av Hamburg - i hjärtat av "Alstertal" naturreservat - bara 30 minuter från Hamburgs centrum och 15 minuter från flygplatsen. Hotellet består av två byggnader - Landhaus och Atrium – med totalt 225 rum och sviter. Varje byggnad har sin egen design och unika egenskaper.

Den intilliggande 27-hålsbanan anses vara en av de vackraste och mest utmanande banor i norra Tyskland. Fantastiska träningsmöjligheter med driving range, en 9-håls korthålsbana, 3-håls ”Academy Course” och olika övningsområden.

The Country Club, som ligger i Landhaus, har pool, gym och bastu vilket är gratis för hotellets gäster. Treudelberg DaySpa, som ligger i Atrium, med åtta behandlingsrum erbjuder olika lugnande spa och välbefinnande behandlingar som kompletterar hotellets bekvämligheter.

Hotellets restauranger erbjuder kulinariska höjdpunkter. Säsongsbetonade menyer med olika specialiteter fyller menyn. Under sommaren kan man sitta och njuta på deras terrasser med utsikt över golfbanan.

Detta ingår:
• 7 resp. 4 nätters boende
• 5 resp. 3 greenfees
• Frukost

Pris per person - boende i Country House Standard Room

Läge: Beläget i norra Hamburg, ca 11 km från flygplatsen.

Rum: 214 rum och 11 sviter, alla utrustade med platt-tv, skrivbord, safety-box, minibar.

Faciliteter: SPA, Gratis Wi-Fi, 3x restauranter, gym, bar, pool.

Golf: Par 72 & designad av Donal Steel. En ganska platt parkbana med mycket bunkrar och vattenhinder, vilket gör banan till en trevlig utmaning. På området finns det även gott om träningsmöjligheter så som korthålsbana, driving-range samt övningsgreener.

Klicka på bilden för mer bilder