• Monte Rei
  • Quinta da Ria

Praia Verde Boutique Hotel


Denna fastighet ligger en 9 minuters promenad från stranden. Det prisbelönta Praia Verde Boutique Hotel ligger i hjärtat av östra Algarve och erbjuder fantastisk utsikt över havet samt en pool som är omgiven av vackra träd. Detta 4-stjärniga hotell renoverades fullständigt under ledning av DHM.

De bekväma, väl upplysta rummen och sviterna har gratis Wi-Fi i alla rum och är inredda i neutrala färger och utrustade med luftkonditionering, plattskärms-TV och garderob. De privata badrummen har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar.

Gästerna kan uppleva regionens produkter i À Terra Restaurant med sin vedugn och hälsosam, rustik, hemlagad, utsökt mat. Hotellet har en lobbymarknad, som integrerar olika funktioner i ett unikt utrymme som reception, bar, livsmedelsbutik, arbetsplats, lounge, lekområde och ett skrivbord för hotellets chef.

Detta ingår:
• 7 resp. 4 nätters boende
• 5 resp. 3 greenfees enligt valt paket nedan
• Frukost

PRISER PER PERSON

 

Unlimited Package:
5x Quinta do Vale med Dagsgreenfee

Bronze Package:

2x Quinta do Vale, 2x Quinta da Ria, 1x Castro Marim

Platinum Package:

Nov 2018 - okt 2019 : 2x Quinta do Vale, 2x Quinta da Ria, 1x Monte Rei

Läge: Praia Verde Boutique Hotel ligger 16 km från Tavira och 57 km från Faro flygplats samt att du har den spanska gränsen 12 km bort.


Faciliteter:
Utomhuspool, Fitness Center, Fri Parkering, Gratis WiFi, plattskärms-TV, luftkonditionering

Quinta do Vale: Quinta do Vale är en trevlig och välskött golfbana vid sidan av gränsfloden mellan Portugal och Spanien. Golfbanan är designad av Ballesteros och är utmanande för alla handicapklasser. Det är en golfbana som bara blir bättre och bättre ju mer man spelar, eftersom många hål kräver spelstrategi. Spelaren ställs hela tiden inför val om de ska chansa att slå över hinder, eller spela säkert.

Monte Rei:
Monte Rei Golf Club ligger i ett mycket bra läge på bergssluttningarna i östra Algarve med fantastisk utsikt över bergen Serra do Caldeirão och Atlanten. Mästerskapsbanan är 6 567 meter från bakre tee och har par 72. Det är en mycket utmanande bana där vatten är i spel på elva av de arton hålen. Banan är trevligt planerad med åtta par 4-, fem par 5- och fem par 3-hål – en modig och speciell layout. Banan är alltid i mycket gott skick, varje hål smälter helt in i omgivningen på ett sätt som får det att vattnas i munnen. Många sjöar, lokala växter och gräs omger fairways och greener. Banan innebär ett suveränt test av golfkunnandet och blir till en oförglömlig upplevelse.

Castro Marim: Castro Marim är en ganska kuperad golfbana. För den som inte gillar alltför kuperade banor rekommenderas här en golfbil. Castro Marim är rolig att spela då det är många hål nerför där bollen rullar riktigt långt. Eftersom det är några hål som går nerför, så finns det självklart några hål som går uppför också. Lyckligtvis är det inte alltför många hål som har skrålägen, vilket är en utmaning för de flesta golfare

Quinta da Ria: Denna öppna parkbana ligger i naturreservatet Ria Formosa Natural Park och går genom ett flackt landskap vilket gör den lätt att gå. Detta räknas som den lättare banan av de två med bredare fairways, och något lättare greenområden, denna bana ger dock sällsynt vacker utsikt över havet som breder ut sig mot horisonten eller mot de höga bergen i bakgrunden. 5 dammar och flera bunkrar är det som utgör hindret på denna golfbana men som samtidigt förskönar arkitekturen ytterligare.