• Valle Romano
  • Valle Romano golf Course
  • San Roque golf course
  • Almenara golf course
  • Alcaidesa Golf course
  • Finca Cortesin golf course

Ona Valle Romano

Denna anläggnigen ligger bara några minuter från flera stränder och ca 20 km från Marbella. Komplexet är omgivet av en magnifik golfbana och har en vacker utsikt över havet och bergen. Några minuter med bil kan du njuta av stränderna och marinan i Estepona. 

Här kan ni välja mellan flera olika paket, för att hitta just den golfen som passar dig! Se det olika golfpaketen nedan och information om banorna i högerspalten.

Detta ingår:

  • 7, 5 eller 3 nätters boende i lägenhet
  • 5, 3 eller 2 greenfees enligt valt paket
  • Frukost

Om ni väljer endast spel Valle Romanos egna golfbana, kan ni gå till första tee. 
Om ni vill spela flera olika banor så rekommenderar vi att ni själva hyr en hyrbil.

Golfpaket

3 nätter & 2 greenfee: 2 x Vale Romano
5 nätter & 3 greengee: 3 x Valle Romano

7 nätters paket:
Paket 1: 5 x Valle Romano
Paket 2: 3 x Valle Romano, 1 x Almenara, 1 x Alcaidesa ( ink vinprovning)*
Paket 3: 2 x Valle Romano, 1 x Almenara, 1 x Alcaidesa, 1 x La Canada
Paket 4: 2 x Valle Romano, 1 x Cortesin, 1 x San Roque New, 1 x Alcaidesa Links ( se ändring för 2020 nedan)
Paket 5:1 x Valle Romano, 1 x Valderrama, 1 x La Reserva & 1 x Sotogrande

Cirka 20 minuter från Marbella. Anläggningen ligger cirka 68 km från Malagas flygplats. 

Kundrecentioner

"Golfbanan var fin och välskött"

"Service runt lägenheterna var utmärkt"

"Ona Valle Romano var ett jättebra ställe och jag skulle varmt rekommendera det!"

Lägenheter: 430 lägenheter med fullt utrustade kök. Diskmaskin, tvättmaskin och stor kyl

Faciliteter: Parkering på hotellet ( kostar), finns även en gratis parkering i närheten, Wi-fi, utomhuspooler, golfbana, gym, driving range

Golfbanor:

Valle Romano: Denna golfbana är en 18-håls bana och är 5 km. Valle Romano har mycket personlighet och enkel design. Den rymliga fairway är utformade att passa spelare på alla nivåer. 

Almenara: Består av 3 9-hålsslingor. Alla banor är välskötta och erbjuder smala böjande fairways med snabba greener. Los Pinos, Los Lagos & Los Alcornoques. 

Alcaidesasa: Detta är en 18 håls-bana, har Par 72 och invigdes 1992,  designad av Peter Alliss och Clive Clark. Landskapets vid Alcaidesa bildas av mjuka backar som går ner mot havet och slutar på en vacker strand. 

Cortesín: Cortesin Golf Club har 18 hål utformade av Cabell Robinson, en längd på 6800 meter och mer än 100 bunkrar. Det anses vara en av de bästa golfbanorna i Spanien. Det privilegierade läget för layouten gör att spelaren njuter av underbar utsikt över Medelhavet och bergen.

San Roque new. Dessa 8 hål var värd för bland annat 2006-spanska Open. Trots sin ålder är San Rogue New kurs en mycket mogen kurs. En mängd stora och djupa bunkrar fyllda med krossad marmorsand väntar.

La Reserva: Fantastisk utsikt ner till Medelhavet. La Reservas 18-håls mästerskapsbana är designad av den hyllade golfbana arkitekten Cabell B. Robinson. Öppnade 2003, med breda, svepande fairways som leder till stora gröna, mjuka men utmanande fairways.

Sotogrande: Golfbanan Real Club de Golf Sotogrande anses vara ett av mästerverken av Robert Trent Jones. Officiellt öppnade banan 1964. Byggd med de naturliga omgivningarna get en stor utmaning för de bättre spelarna, men en roligt bana för alla.

Valderrama: Den världsberömda mästerskapsbanan Valderrama, som designades av den legendariske Robert Trent Jones Sr., stod värd för Ryder Cup år 1997. Alla hål har 6 tees och det fick den med alla handicappare i åtanke, Den hålls i helt fantastiskt skick och ger en utmanande runda varje gång.