Prime Energize Hotel

Prime Energize Hotel ligger i Monte Gordo, sydöstra Portugal och är beläget endast 500 m från stranden. Hotellets område är fullt av härliga restauranger, barer, kasinon, nattklubbar och golfbanor i världsklass. I Monte Gordo kan du också besöka Cabeço stranden, Castro Marim slottet och Isla Canela Golfbanan som endast ligger inom 15 minuters bilresa från hotellet.

Monte Gordo är sen tidigare en liten mysig fiskeby som numera är en mycket populär semesterort, blägen endast cirka tre kilometer från den spanska gränsen. Prime Energize erbjuder 105 rum och sviter, så som dubbelrum, juniorsviter, sviter och enkelrum. Men även havsutsikt och terrass finns tillgängligt på detta hotell. Stilen/Inredningen påminner om en balans mellan traditionell portugisiskt och modern komfortteknologi - och definierar därav ett utrymme av harmoni.

Dubbelrum finns utrustade med antingen två enkelsängar eller en dubbelsäng och utsikt över staden. Juniorsviterna är däremot rymligare och har en sittgrupp också. Sviterna är mycket bekväma, lyxiga och perfekta för familjer. Sviterna har även ett sovrum och ett bekvämt vardagsrum. Prime Rooms och Prime Suites ligger på översta våningen och har en möblerad privat terrass med fantastisk utsikt över staden eller det fantastiska Algarvehavet, enkelsängar, badrock, tofflor och en espressomaskin. Prime Suites erbjuder dessutom en dubbelsäng och en bäddsoffa. Sist men inte mionst, Prime Master Suite - den största sviten på översta våningen och har en king size-säng, ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa, inbäddad regndusch och en möblerad privat terrass med panoramautsikt över staden och havet.

Fotboll/Träning:

"Copa do Guadiana", den största barnfotbollsturneringen någonsin - mellan den 24 och 29 juni 2019. Under den perioden kommer de flesta av städerna runt Monte Gordo att ha stora grupper av unga fotbollsspelare.

Under vår och höst är här gott om plats på stränderna och ett perfekt klimat för de som tränar. Med den vidsträckta pinjeskogen i ryggen och milslånga stranden framför dig har du de bästa förutsättningarna för en lyckad träningsresa.

Faciliteter:

Denna fantastiska 4-stjärniga fastighet erbjuder många olika faciliteter. Till exempel: en 24-timmarsreception, restaurang, takterrass, takpool, solterrass, poolbar, pool med rutschbanor, rumsservice, spa, hälsocenter, gym, parkering, gratis Wi-Fi, , tvättstuga, väckning, bil och cykeluthyrning, osv.

Hotellets restaurang erbjuder ett portugisiskt kök för både lunchen (12:30 till 15:30) och middagen (19:00 till 10:30), båda måltidstillfällerna inkluderar bra och mycket färska lokala råvaror. Hotellets bar erbjuder alla slags cocktails och tilltugg du kan tänka dig, i en bar i modern-retro stil och avslappnad atmosfär - man känner sig som hemma.