Atalaya Park

• Boende vid stranden • 36 håls anläggning • Solsäkert


Malagaområdet med Marbella i sin spets är ett av de mest populära områdena för svenska golfturister. Antalya Park bjuder på en helhet som så många uppskattar med solsäkert klimat, bra golf, närhet till restauranger och ett ståtligt hotell alldeles intill havet och horisonten.


Golfbanorna Atalaya Old och New Course är två fina banor med något växlande karaktär mycket beroende på åldersskillnaden av de två. Atalaya Old invigdes redan 1964 medan New Course är betydligt yngre och invigdes nästan 30 år senare 1992. Båda banorna bjuder på en härlig utmaning för golfare i alla kategorier. 

Detta ingår: 
• 7 nätter respektive 4 nätters boende
• Frukost (vissa perioder halpension, se nedan)
• 5 respektive 3 greenfes
• Golfshuttle t/r

Vid boende i enkelrum, tar du havsutsikt gånger 2. 


Pris per person

 

Period 1 vecka 4 nätter Extranatt Enkelrumstillägg/natt Havsutsikt/natt
2018
1 Jan - 30 Apr Stängt - - - -


Under dessa perioder ingår halvpension i priset*

FAKTARUTA

Läge: 65 km från Malagas flygplats. 5 Km från Atalaya Golf. 16 km från Marbella. 

Rum: 475 rum och 33 sviter.

Golf: Atalaya Old: Breda fairways och stora upphöjda greener, ger denna mästerskapsbana en utmaning för golfare på alla nivåer. Med spektakulär utsikt över den magnifika La Concha berget, inger den ett perfekt lugn på den annars livliga solkusten. 
Atalaya New: bjuder på fantastisk utsikt över Medelhavet & Gibraltar och ses som en av de mest naturliga banorna på kusten. Trots sin ålder så finns det en viss likhet i karaktären med mjukt böljande fairways och stora, snabba greener. Svårigheterna är tydliga och den oförsiktige kan straffas direkt. En bra dag från Tee främjar för en bra score.

Faciliteter: AC, WIFI i reception och lobby, minibar, säkerhetsskåp, satellit tv, 3 restauranger, bar, dykcenter (öppet under sommaren), golfbanor med mera.