Sheraton Golf Parco de' Medici

Centralt boende  •  Boende vid bana  •  Fantastisk golf

Sheraton Golf Parco de’ Medici Hotel & Resort är beläget i en populär del av huvudstaden. Hotellet är omgivet av golfbanan Parco de' Medici, vilket skapar en avkopplande oas trots sitt centrala läge. Här har man närhet till både flygplatsen, såväl som stadens centrum bara några kilometer därifrån.

Anläggningen är indelat i tre huvudbyggnader, Sheraton Golf 1, 2 & 3 och är omgivet 85 hektar mark vilket innefattar den spektakulära 27-hålsbanan Golf Club Parco de’ Medici. Detta gör därmed Sheraton Golf till en idealisk plats för en ostörd vistelse, bort från buller och trafiken i centrum.

Golfen spelas på den berömda Golf Club Parco de’ Medici som ligger i hjärtat av hotellkomplexet. Banan har en traditionell parklayout med vackra träd och vattenhinder. Dess svårighetsgrad passar de flesta spelarkategorier. Vid klubbhuset finner man även restaurant & bar.

Detta ingår:


• 7 resp. 4 nätters boende i Superior Room
• 6 resp. 3 greenfees på Golf Club Parco de' Medici
• Frukostbuffé
• Välkomsmiddag serveras med ett glas vin och vatten

Ni tar själva taxi t/r flygplatsen

OBS! Som turist i Rom tillkommer en statsskatt, vilket betalas på plats i slutet av vistelsen: 6 euro/person/dag

PRIS PER PERSON

Läge: Beläget ca 15 km från Leonardo da Vinci International Airport (Fiumicino) och ca 17 km in till centrala Rom. 

Faciliteter: 
Shuttlebuss till och från centrum, utomhuspool, fitness center, 

Golf:
 Golfen som spelas på den berömda Golf Club Parco de’ Medici som ligger i hjärtat av hotellkomplexet. Banan har en traditionell parklayout med en vackra träd och vattenhinder. Dess svårighetsgrad passar de flesta spelarkategorier. Vid klubbhuset finner man även restaurant & bar.

Övrigt:
Transfer in till Rom tar cirka 20-30 min beroende på trafik och kostar runt 5€/person.