Craigielaw Golf Club

• Bo vid banan • Nära storstad • Nära flyg • Fint boende

Craigielaw Golf Club ligger på den sydöstra kusten av Skottland, bara 30 minuter från Edinburgh. En Championship linksbana designad av Donald Steel. Nära till flera traditionella skotska linksbanor såsom Gullane, Muirfield och North Berwick. Craigielaw Golf Club bjuder på bra träningsfaciliteter och en underbar linksbana!

Upplev fantastiska East Lothian alldeles utanför dörren.
Rummen eller The Lodge som det kallas på Craigielaw är en fantastisk bas för att njuta av de underbara faciliteterna på Craigielaw Golf Club och upptäcka golfbanorna kring East Lothian. Besök även Skottlands huvudstad Edinburgh, här finns massor att göra och se!  Intill klubbhuset, ståtar 25 välutrustade rum som kan bokas som dubbel eller twin.
Läs om banan här intill.

Detta ingår:

Vecka / weekend
• 7 resp 3 nätters boende
• Frukost
• 5 resp 2 greenfees
(se även pris för tillägg för spel på helgdagar*)
 

Ev ta taxi 

PRISER PER PERSON

FAKTARUTA

Läge: ca 30 min från Edinburgh & Edinburgh flygplats.

Rum: 25 st mycket väl inredda rum

Faciliteter: 18 håls golfbana, klubbhus med restaurang ihopbyggt med de 25 rummen.

Golf: Inspirerad av de stora linksbanorna i Storbritannien, i synnerlighet de  landsbanor som inte domineras så mycket av sand. Craigielaw är gemförbar med de bästa linksbanor av sådan karaktär i East Lothian området.

Designad av Donald Steel & Co, banan öppnades 2001 och under denna korta period varit värd för många nationella evenemang, inklusive 2006 års "Scottish Amateur Strokeplay Championship och var en kvalificerande bana för 2007 brittiska Seniors Open på Muirfield.

Med utmanande greener, bunkrar och spektakulär utsikt över Firth of Forth, Gullane Hill och ut mot Edinburgh och Fife, är Craigielaw Golf Club en upplevelse som man inte vill missa