Mount Falcon - Irland

• Lyxigt boende • Närhet till naturen • Flera banor

Vad kan man göra...

Känd för lyxigt boende och prisbelönt mat, erbjuder Mount Falcon Estate vila och avkoppling i många former: Njut av den fantastiska Spa & fritidscenter, lära sig att fiska på vår Estate sjö, fånga den svårfångade vild atlantlax på vår privata sträcka av floden moy, umgås med våra falkar, gå, testa på bågskytte eller varför inte lerduveskytte på vår egna skjutbana, finjustera din golfsving innan rundan på driving range, promenader & cykelturer på 3 km långa skogsstigar eller träffa vår trädgårdsmästare och hans upptagna bin i köksträdgården. Det finns så mycket att uppleva på vår 100 tunnland Estate ....

Mount Falcon ägare, bland dem Maloney familj förälskade sig i Estate och förvandlade den till ett av de bästa hotellen i Ballina och Mayo. Ägarna har gjort stora investeringar i en pågående restaurering program, och har sett till att integriteten och charmen i Estate är oslagbar.

• 7 eller 4 nätters boende
• Frukost
• 4 respektive 2 greenfees på Championchip Links

Välj mellan Belmullet / Carne, County Sligo / Rosses Point eller Enniscrone

Pris per person

Läge: 24 mil från Dublin flygplats,


Rum:
Hotell erbjuder 32 rymliga gästrum utrustade med direktuppringning, garderob, kabel-tv och mångkanal-tv.


Faciliteter:
Fiske, Spa (massage, ångbad, jacuzzi, solarium), cykling, pilskytte, lerduveskytte, inomhusbassäng, gym, mm


Golf:
Här spelar du Linksbanor i världsklass, Carne / Belmullet, Enniscrone och County Sligo / Rosses Point är nämligen rakande top 20 mästerskapslinksbanor i landet.Övrigt: Tiger Woods, Mark O'Meara och Nick Faldo har regelbundna besökare till Mount Falcon under årens lopp, använder den som en bas för golf och emellanåt flugfiske efter vild atlantlax .