• Exempel på boende
  • Exempel på boende

Precise Resort El Rompido

• Bo på banan • Flera banor • närhet till by


Utmed västra delen av den Andalusiska kusten hittar vi den erkänt fina golfanläggningen El Rompido Golf Resort. Anläggningen ståtar med sina 36 hål som båda håller hög standard med något olik karaktär. I vårt paket ingår spel 5 av veckans dagar. Ni bor på det 5 stjärniga hotellet som håller fantastisk kvalité i allt från service till materialval. På morgonen kan man njuta av en frukostbuffé utöver det vanliga och vill man så finns även möjligheten till halvpension. Men varför inte lyxa till det och gå eller åka in till den närliggande byn El Rompido.

Med boende på El Rompido Golf Hotel mår man precis som man förtjänar, njut av superb service och bra golf under din vistelse. För er som vill nå maximal avkoppling så rekommenderar vi även en visit i hotellets Spa där man kan köpa till lyxiga spabehandlingar.

Antingen så väljer man att bo på hotellet med frukostbuffén som ingår i våra grundpaket eller om ni hellre vill så kan vi också inkludera halvpension till ert paket. Anledningen till att vi har båda alternativen är för att flera av våra gäster gärna åker ner till fiskebyn El Rompido där det finns många lokala restauranger, eller varför inte gå? Ni når byn på ca 15 minuter och för dem som inte vill tillbringa hela vistelsen på anläggningen så kan detta bli den perfekta "luckan". Byn som är väldigt mysig karaktäriseras genom att i princip alla byggnader är vitmålade på klassiskt spanskt vis. Nästan hela området kring byn och i närheten av resorten är naturskyddat, därför har stora delar fått behålla sin charm.

För er som väljer till hyrbil i paketet så är den större staden Huelva inom ett avstånd på cirka 25 minuter, vilket vi rekommenderar om ni är ute efter shopping någon av dagarna. För er som hellre avstår hyrbilen går det bussar från byn i El Rompido för en billig penning.

El Rompido Golf Resort är generösa med sina faciliteter och känner ni att ni ej vill spela golf någon av dagarna så finns istället möjligheten till att spela fotboll, tennis, cykling, basket, ridning och för dem som är extra aktiva finns här även ett gym och spa-avdelning.

Från hotellet hittar ni första tee på både den Södra och den Norra banan inom ett stenkast, 2 banor som trots sin unga ålder har blivit väldigt omtyckta. Den Södra banan som är den äldre av banorna öppnades 2003 medan den Norra banan är 3 år yngre och slog upp portarna sommaren 2006. Båda är designade av den spanske arkitekten Alvaro Arana och bjuder på häftiga vyer som går genom skyddade naturområden. Läs i höger spalt för mer info om respektive golfbana. 

Ingår:
• 7 nätters boende i dubbelrum
• Halvpension
• 5 rundor golf


Intresserad av en längre vistelse?

Klicka här för att läsa mer om vårat longstaypaket.

FAKTARUTA

Läge: 1 timme från både Faros flygplats och Sevillas flygplats. ca 30 min till den spanska gränsen mellan Portugal och Spanien. 1 Km in till byn El Rompido, 2 mil till Huelva. 

Rum: 184 rum + 12 sviter i olika kategorier. Det ingår även gratis trådlöst internet i hotellrummen, vid alla gemensamma utrymmen samt vid receptionen. 


Faciliteter: 2 utomhuspooler, inomhuspool, bastu, inomhuspool, bubbelpool, och turkisk ångbastu (gratis att använda). Det går även att köpa till spabehandlingar om man vill unna sig något extra. Övriga faciliteter är även, tennis, ridning, cykling, basket, gym, 

Golf: Södra banan: En häftig bana som slingrar sig genom våtmarken och bland apelsinträd. Under rundan kan du se allt från sötvattenskrabbor till exotiska fåglar. Har man en rak dag med drivern så belönas man här, Par 72 och golfbanan mäter 5 840m. 
Norra banan: Till skillnad mot den södra banan så är denna något längre men också något bredare. En varierande bana som går genom El Rompidos saltängsområde. Även denna bana har par 72 men mäter
5 910m.